Lot Hulshof

 

 

© 2016 - LotHulshof.nl

 

 

Bent u geïnteresseerd in mijn kunst, maar wilt u niet direct iets kopen? Blijf op de hoogte van nieuw werk en exposties door u aan te melden voor mijn maillijst via het contactformulier onder het kopje 'Contact'.

 

Werk kopen of een opdracht geven

 

Kopen

Het is mogelijk om een werk die op deze site wordt vertoond te kopen. Op dit moment zijn alleen de werken onder het kopje 'Schilderijen' beschikbaar. Als een schilderij niet (meer) te koop is kunt u dat zien in de rechter kolom; daarin staat dat het schilderij niet beschikbaar is voor verkoop.

Mocht het schilderij waar u in geinteresseerd bent nog beschikbaar zijn, dan kunt u contact met mij opnemen via mijn emailadres Lot@LotHulshof.nl of via het contactformulier onder het kopje 'Contact'. Als u een prijs in het hoofd hebt wat u ervoor zou willen betalen kunt u ook gelijk een bod doen.

 

foto lotLijsten

Het is mogelijk om een lijst aan te schaffen bij het schilderij. Ik maak zelf lijsten in verschillende kleuren. De prijs van een lijst is afhankelijk van de grootte van de lijst. Een lijst voor een schilderij van 60 x 80 cm is bijvoorbeeld €56. Hiernaast staan voorbeelden van een goudkleurige en een koperkleurige lijst. Klik op de foto's voor een vergroting.

 

Opdracht

Ik maak zowel schilderijen als driedimensionaal werk in opdracht; zie een aantal voorbeelden onder het kopje 'In opdracht'. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen via mijn emailadres Lot@LotHulshof.nl of via het contactformulier onder het kopje 'Contact'.