Lot Hulshof

 

 

© 2016 - LotHulshof.nl

 

 

Nieuwste werk

'Paprikaplant'

paprikaplant

 

Lijsten

Het is mogelijk om een schilderij met lijst te kopen. Ik maak zelf simpele lijsten van hout in verschillende kleuren. Het is mogelijk om een al bestaande lijst te kopen, of er één in de gewenste kleur te bestellen. De prijs van de lijst is afhankelijk van de grootte van het schilderij. Een lijst van 60 x 80 cm kost bijvoorbeeld €56.

Klik op de foto's om een vergroting van de voorbeelden te zien.

Goudkleurige lijst

gouden lijst

 

Koperkleurige lijst

koperen lijst

Schilderij voor achter het fornuis

Een schilderij kan dienen als originele decoratie voor achter het fornuis. Het schilderij wordt geschilderd op een op maat gezaagd stuk multiplex en afgewerkt met botenlak zodat het bestand is voor het leven achter het fornuis. Zo'n fornuisplaat gaat erg lang mee; uit ervaring weet ik dat na 15 jaar de kwaliteit van zo'n fornuisplaat niet zichtbaar is veranderd en ik verwacht dat ze nog veel langer mee kunnen.

fornuisschilderij Tienhoven

Meer voorbeelden van schilderijen voor achter het fornuis kunt u vinden onder het kopje 'In Opdracht'.

 

Schilderij voor in de kinderkamer

Als u op zoek bent naar een schilderij voor in de kinderkamer, dan kan het een leuk idee zijn om iets persoonlijks te laten schilderen. Ik schilder taferelen voor in de kinderkamer, zoals het voorbeeld van een naamschilderij hieronder. U kunt zelf bedenken wat u graag op het schilderij wilt hebben, of u kunt het helemaal aan mij overlaten.

Pieter

Meer voorbeelden van schilderijen voor in de kinderkamer kunt u vinden onder het kopje 'In Opdracht'.

 

Poppen in opdracht

Het maken van poppen is één van mijn specialiteiten. Veel van mijn vrije werk bestaat uit uit poppen (zie het werk onder het kopje 'Installaties en Mixed Media'), maar ik maak ook poppen in opdracht. Onder het kopje 'In opdracht' kunt u een paar voorbeelden vinden.

Onderstaand voorbeeld is een bruiloftsgeschenk. De simpele poppetjes zijn uit hout gesneden en beschilderd met acrylverf.

bruiloft poppetjes